Vill tro på medmänsklighet och en rättvisare värld

Cissi Leibring har vuxit upp i Sörgårn i Skived. Hon föder upp får och arbetar för en levande landsbygd. Bland annat har engagerat sig i både Centerpartiet och LRF.

– Äntligen har eu-emigranterna fått el-ström till sina enkla boenden i Karlstad. Det är många i världen som lider och har det kämpigt. Och man som enskild kan inte hjälpa alla, men jag försöker hjälpa där jag vet att vägen till hjälpen är kort och inte försvinner i någon välbärgad persons ficka.

Och jag lider med Romerna som varit utsatta och förföljda i över 500 år. Det är så orättvist. Idag swischade jag en slant till deras vintervärme i Karlstad. Swisch 123 412 60 17

Vi har det så otroligt bra vi som är födda i Sverige. Vi har verkligen dragit högvinsten i livets lotteri.

För några dagar sedan sände jag lite pengar till min vän Eva Andersson som jobbar nere i Grekland och tar emot Syriska flyktingar som lyckats ta sig över havet. Det är en grym värld de flyr från.

Jag har också kommit nära landet Nepal genom mitt syskonbarn och hennes kille. Och jag har fått insikt om att Nepal är en av världens fattigaste länder och jag försöker hjälpa genom att sälja Nepalesiska ullprodukter och te.

Detta låter bara som en droppe i havet, men många droppar små kan bli till en stor å. Jag vill tro och hoppas på medmänsklighet och på en rättvisare värld.

Önskar alla en fin dag!
Cissi Leibring


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.