Robin bjuder in till jobbmässa för alla

Robin Holmgren bor i Forshaga och han har bott på annat håll ett tag men nu har han återvänt till Värmland. Foto: privat
Robin Holmgren bor i Forshaga och han har bott på annat håll ett tag men nu har han återvänt till Värmland. Foto: privat

Det kom en insändare från Robin Holmgren, Forshaga.

– Som en återvändare till Värmland och Forshagabo så vet jag att Värmland är en plats fylld av bra människor och möjligheter. Det är något som jag verkligen vill lyfta genom att arrangera denna mässa. Detta är en icke vinstdrivande mässa och vi hoppas så många arbetssökande som möjligt kan hitta arbete.

Det talas om en lågkonjunktur men trots detta så kommer det endast inom Karlstads Kommuns vård och omsorgsförvaltning behöva tillsättas 700 sommarvikarier. Det är en av 25+ utställare som behöver anställa. Detta är verkligen en unik chans för människor att mötas för arbete, i stället för att skicka in ett svartvitt papper till en annons.

Så den 27 Januari kl 10:00-15:00 (inkl lunch-paus mellan 12:00-13:00) så välkomnar jag (Robin Holmgren), Denise Gustafsschöld, samt alla våra vänner hos Kanviva och Curonova till jobbmässan på CCC. Mässan är helt gratis att besöka och öppen för alla som söker ett nytt jobb eller har intresse att byta bransch.

Här kan du träffa Forshaga kommun som är redo för att prata om sin verksamhet och hur du kan bli en del av det. Du kan även få direktkontakt med Karlstad Kommun, Vardaga, Stora Enso, Region Värmland, Elna Restaurang, Godsservice, BEVES, Frösunda, Skadeteknik, Recruitment Center, Hammarö Kommun, Årjäng Kommun, Humana, Arvika Kommun, PEC, Caland, Academic Work och många fler.

Ett tips inför mässan är att ta med ett uppdaterat CV som gärna inte ska vara längre än 1-2 sidor, och memorera eller skriv upp dina kontaktuppgifter så att du kan ge det till intressanta arbetsgivare. Utöver detta så ska man inte underskatta vilken slagkraft ett leende har när man ska göra ett gott första intryck.

Robin Holmgren från Forshaga. Foto: privat.
Robin Holmgren arbetar hos Kanviva som är med och arrangerar en jobbmässa på CCC i Karlstad. Foto: privat.

 

Jag hoppas att vi ses på mässan och lycka till.

Robin Holmgren

 

LÄNK TILL JOBBMÄSSAN

 

 

Jobbmässan kommer vara öppen för allmänheten
(alltså inte endast för personer inskrivna på Arbetsförmedlingen).

 

FAKTA OM KANVIVA

Kanviva är ett företag som arbetar med att matcha rätt person till rätt plats på arbetsmarknaden eller till utbildning.
På hemsidan kan man läsa följande om företagets historia;

“Med en gemensam vilja att hjälpa människor till en delaktighet, både i och utanför arbetsmarknaden,
grundade Stefan Jansson och Runar Skoglund 2011 tillsammans Kanviva AB. Stefans internationella erfarenheter och hans tidigare företag med liknande satsning blev grunden för Kanviva, tillsammans med Runars erfarenheter som rekryteringskonsult, vägledare inom Arbetsförmedlingen och arbetskonsult från Socialtjänsten. Detta blev en framgångsrik kombination – speciellt för personer som stod långt eller mycket långt från arbetsmarknaden.
Deras gemensamma arbete har genom åren lagt grunden till ett av Karlstads mest individanpassade och människoinriktade företag inom Arbetsförmedlingens projekt rusta och matcha. Detta genom stor erfarenhet av näringslivet, det kommunala sektorn, arbetsförmedlingen, coachning och motivationsarbete. Valet av medarbetare är en viktig del av Kanviva för att bibehålla och följa företagets vision, vi värdesätter även andra egenskaper som har utvecklat medarbetarna. Detta kan exempelvis vara en lång sjukskrivning, utbrändhet eller annan personlig utveckling som bidragit till medarbetarens personliga utveckling. Som företag vill vi kunna möta alla typer av människor, där förståelse är nyckeln till att bygga förtroende som inom vår bransch är så viktigt.”


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se