Företagare i vår kommun?

Det brukar sägas och skrivas att om du inte syns så finns du inte. Nu får du ett gratis erbjudande om att synas på ForshagaDejeNytt.se. Det enda du behöver göra är att svara på några frågor, som du hittar på nästa sida, och skicka några bilder.

Busenkelt! Så häng på nu!

Jag som skriver det här till dig heter Cicci Wik och jag har drivit företag i Forshaga sedan 2005. Från början som frilansredaktör för en tidning som gavs ut för miljö- och hälsoskyddsinspektörer, Miljö&Hälsa.

När föreningen lades ner försvann även mitt uppdrag men då fortsatte jag som frilansskribent och reporter för bland annat (den numera tyvärr nedlagda) tidningen Värmlandsbygden.

2008 skapade jag en hemsida som fick domänen forshaga.org med allt mellan himmel och jord från vår del av världen. Sedan utvecklades sidan och döptes om till forshagabloggen.se.

Sedan 2015 har webbplatsen bytt namn till forshagadejenytt.se, och sedan dess har den blivit en nättidning med lokalt fokus.

Från och med i år är jag dessutom registrerad som ansvarig utgivare forshagadejenytt.se och planen är att utveckla den ytterligare på flera olika sätt.

2016 tog jag över det lilla tryckeriet Palle Media som låg på Storgatan i Forshaga. Jag döpte om det till Cvea Media AB (cvea.se) och fortsatte verksamheten ungefär som tidigare.

Förutom min frilansverksamhet har jag från den dagen därför även skapat trycksaker, dekaler och tryckt på kläder för både privatpersoner, företag och föreningar. Det gör jag fortfarande även om verksamheten numera finns på Lingonstigen 5 i Grossbol. Där brukar det vara drop-in-öppet någon eller några dagar i veckan men alltid öppet online.

Eftersom det lokala är viktigt för mig vill jag GÄRNA göra en serie inlägg/artiklar där jag presenterar lokala företag. Det är därför jag har gjort det här inlägget.

Så har du tid och lust får du väldigt gärna svara på mina frågor och mejla mig svaren så sätter jag ihop en liten nätartikel om ditt företag illustrerat med dina bilder.

Tack på förhand för dina svar och för dina fina bilder! 🙂

Hälsar
Cicci Wik, ansvarig utgivare för ForshagaDejeNytt.se

 

Frågor till dig om ditt företag

1. Vad heter ditt företag och vad gör ni i företaget?

2. Vem är du och var har du vuxit upp?

3. Hur är det att vara företagare?

4. Skulle du råda någon annan att starta eget, i så fall vad är viktigast att tänka på?

5. Hur arbetar ditt företag för att fler kunder?

6. Hur arbetar ditt företag för att ”vårda” de kunder ni har idag så att de stannar kvar?

7. Om du skulle utöka verksamheten hur skulle du göra det och varför?

8. Jag brukar alltid fråga om det är något jag borde ha frågat om som du gärna vill berätta också?

Har du någon bra bild på bara dig själv och/eller från ditt företags verksamhet så får du gärna mejla bilder till info@forshagadejenytt.se.

 

Ladda ner frågorna här (pdf för utskrift)


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se