Vardagslivsmässa på lördag

Från vänster Malte Hallqvist, Flamme, Karin Jansson och Selma Hodzic.
Foto från Vardagslivsmässan 2018. Från vänster Malte Hallqvist, Flamme, Karin Jansson och Selma Hodzic.

PRESSMEDDELANDE
Lördag 1 oktober blir det så äntligen dags för den åttonde upplagan av mässan där företag, föreningar och organisationer från hela Forshaga kommun visar upp allt bra, spännande, nyttigt, gott och roligt vår plats har att erbjuda!  

– Vi brukar beskriva Vardagsliv som Forshaga kommun i miniformat, säger Anna Olin som är projektledare för mässan. Här ska du kunna hitta allt och lite till som rör din vardag. Kanske upptäcker du en ny spännande fritidsaktivitet du vill testa eller ett företag vars varor eller tjänster du tycker är intressanta. Det är en plats att knyta nya kontakter och träffa gamla vänner.

I anslutning till mässan är nyinflyttade och nya svenska medborgare inbjudna till en lunch och alla barn som fötts under pandemin fram till idag kommer att få en nalle.

– Vi har mycket roligt att ta igen efter ett par år av restriktioner, säger Anna. Vi har inte kunnat träffa varken nyinflyttade, nya svenska medborgare eller åka runt och uppvakta nyfödda bebisar som vi brukar. Nu ser vi fram emot en härlig dag med många varma möten.

Mässan invigs med godisregn och dans!

Besökarna får ta del av finfina mässerbjudanden på varor och tjänster som hör deras vardag till, prova på sköna behandlingar, prata hälsa och omsorg och fylla sin fritid med spännande aktiviteter, kultur, sport och friluftsliv. Ett femtiotal utställare är anmälda och här kommer att finnas något för alla åldrar.

– Jag tycker att vi fått en perfekt bredd av utställare, säger Anna. Vi har peppat utställarna att, i de fall det är möjligt, bjuda på prova på-aktiviteter och många har väldigt kreativa idéer! Det kommer att vara full rulle på hela mässområdet, både inomhus, i sporthallen och utomhus!

Lördag 1 oktober 12-16, Forshaga lärcenter

Utställare, aktiviteter och program hittar du på den här LÄNKEN

KÄLLA: PRESSMEDDELANDE FRÅN FORSHAGA KOMMUN


Nedan några foton från Vardagslivsmässan 2018


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se