Per Lundell klar som tränare

Peter Nordström, Perra Johnsson, Jörgen Jönsson har alla tre varit tränare för Forshaga IF inom de senaste säsongerna! Nu när Jönsson valde SHL så var det stort hål som var tvunget att fixas! Nu är det fixat, fd spelaren och nu tränaren Per Lundell har skrivit på ett 1+1 kontrakt!

Som spelare har han ett imponerade facit där han stått för över 500 SHL matcher och över 200 poäng med klubbar som Färjestad BK och Leksands IF! Säsongen 01/02 startade han säsongen med Grums IK i Division 1 efter att ha kommit hem från högsta ligan i Tyskland! Han spelade dock bara 5 matcher, innan han valde att ta steget till SHL och Färjestad igen och avslutade säsongen där med ett SM-Guld!

Vi känner oss väldigt nöjda att Per valde Forshaga, då han även tidigare varit ett intressant namn, som stämmer överens med den profil på tränare som vill ha.
Som tränare har han varit i bl.a högsta ligan i Norge, tränat Visby i Hockeyettan
och har en bra erfarenhet att utbilda unga spelare.

Pers egen kommentar
-Det känns väldigt bra! Var sugen på att flytta hem till Karlstad igen och då kändes Forshaga väldigt bra, känna intressant då även de stod för en väldigt bra säsong nu senast!

Pressmeddelande från Forshaga Hockey


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.