Ny gratistidning i brevlådan

Varje vecka landar direktreklam i våra brevlådor. I söndagens utdelning fanns en ny gratistidning, Nya Bygdebladet. Från och med oktober har upplagan utökats så att den även ska nå oss som bor i Forshaga. Från början var det en Molkomstidning, sedan utökades upplagan österut och nu täcker den alltså även Forshaga kommun.

Vi har ju haft ForshagaDejeBladet här i vår kommun sedan 70-talet och de allra flesta av oss bläddrar säkert i den när den kommer. Tidigare kom den till våra brevlådor varje onsdag, numera kommer den på tisdagar. Trots att den sällan är tjock och välfylld och trots att den är svartvit är det i FD-bladet som vi läser om vad som sker i vår trakt.

På VarDagsLivsmässan 2014 gjordes en enkätundersökning bland besökarna. En av frågorna var just om FD-bladet och nästan alla svarade att de läser den. På frågan om vad de skulle vilja läsa i en lokaltidning svarade många att det är roligt med det lokala, att få veta varför det grävs i gator och att få se bilder från event.

NBs ambition är att visa att vi alla, både i Forshaga, Väse och Molkom, har ett stort utbud där vi bor. Vi behöver inte åka till stan för att handla, det finns mer här än vi tror. En annan ambition är att främja föreningslivet och överskottet ska gå till sponsring. I dagsläget sponsrar NB Deje SS till exempel och fler föreningar ska det bli säger Helene Dahlberg som är ansvarig utgivare.

Vad tycker du som bor här i Forshagatrakten om NB, om FD-bladet och om våra länstidningars täckning av vad som sker här lokalt…? Saknar du något, kan ForshagaDejeNytt.se komplettera det som finns idag på något konstruktivt sätt?

Vill du inte skriva kommentar nedan kan du eposta till redaktion@forshagadejenytt.se alternativt skriva kommentarer eller skicka meddelande på Facebook.

/Redaktörn


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.