Nattorientering vid Dyvelsten

På fredag den 28 augusti arrangerar SISU Forshaga SK och Deje SF årets DM i nattorientering med start klockan 21.45. Tävlingen går vid Dyvelsten söder om Forshaga (vägvisning från riksväg 62) på Abborrtjärnskartan, nyritad 2014 och reviderad 2015 av Mikael Skalstad.

Nära tävlingscentrum bjuder Deje och SISU på lättlöpt plan tallhed med rikt stignät. Mosaik av fin skog, grönområden, hyggen och odlad mark. Dessutom en detaljrik höjd som är lättframkomlig. Längre från tävlingscentrum medelmåttlig kupering med ett antal detaljrika sydvästsluttningar. Relativt gott om grönområden och hyggen. Glest stignät.

Tävlingsledaren Lisbeth Rohdin kan notera drygt ett hundratal deltagare plus eventuella efteranmälda, vilket är en ökning jämfört med fjolårets natt-DM. I de öppna klasserna går det att anmäla sig tävlingskvällen.

Banläggaren Roger Eriksson räknar med en uppgörelse mellan i första hand Henrik Brohede, Tyr, Andreas Uller, Kil, och Per Jansson, Djerf, i H21-klassen och mellan My Westlund, Tyr, och Malin Jonsson, Tyr, i D21.

Startlistan finns här >>

Arrangörer:

sisu_deje

 

Källa: pressmeddelande


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.