Inbrott på OKQ8

Tjuvarna krossade en ruta intill entrédörren på OKQ8 i Forshaga och de fick med sig säckvis med stöldgods enligt polisen som också säger att det har funnits bilar och folk i närheten i natt. Har du sett något? Hör av dig till polisen i så fall.

– Vi har larm. Polis och väktare fanns på plats efter 20 minuter men det var för sent förstås. De ringde och väckte mig. Jag fick åka ner halv två i natt. Polisen säger att de har fått lite skospår och bilder. Vi får se om det leder någon vart. Händelser som detta är baksidan av ett annars jättehärligt jobb, säger Sylvia Pettersson som är föreståndare på OKQ8 i Forshaga.

– Det är troligtvis två eller fler personer som har gjort det här. Det rör sig om stora mängder stöldgods, här pratar vi säckar. Det säger Värmlandspolisens pressinformatör Stefan Wickberg.

Polisen vill gärna ha in vittnesuppgifter så har du sett något som kan ha samband med nattens inbrott kan du höra av dig till polisen och berätta.
– Det finns tecken som tyder på att det fanns folk och även bilar i närheten vid den här tidpunkten, säger Stefan Wickberg.

 


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se