Bänkarna som försvann

Bänkarna hemvändardagen

Ett tiotal lokalproducerade bänkar som stått vid till exempel lekplatser har försvunnit spårlöst. Ingen vet vart de har tagit vägen och nu står till exempel Förfesten utan bänkar när det är dags för Hemvändardagen. 

Bänkarna har tillverkats av personer som har praktiserat via kommunens Arbetsmarknadsenhet, AME. Det gör det extra tråkigt att de har försvunnit.

Hur och när de försvann är det ingen som vet. Kommunen har varje vår ställt ut bänkar vid lekplatser och på några andra ställen och varje höst har man hämtat dem igen. Men i höstas upptäcktes att ett tiotal av dem hade försvunnit.

AME hade tillverkat extra många bänkar och det fanns ett litet lager i kommunens förråd. De extra bänkarna i lagret har till exempel använts vid arrangemang som “Förfesten” i Forshaga Folkets Park under Hemvändardagen. Nu står blir evenemangen i sommar utan bänkar eftersom de som finns kvar används ute vid kommunens lekplatser.

Vet du något om bänkarna kan du höra av dig till ForshagaDejeNytt.se på epost till redaktion@forshagadejenytt.se eller hör av dig direkt till Forshaga Kommun.

 


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se