Träningsvecka i Forshaga

Det finns flera aktörer i vår kommun som gärna vill locka oss att börja träna. Tre av dem erbjuder gratis träning från måndag 5 september till och med söndag 11 september. Det vill säga under vecka 36. 

Hälsohuset, Träningsverkstan och Forshagahälsan ligger alla rätt nära varandra, mellan ST1 och Släpvagnsspecialisten. De erbjuder friskvård och träning allihop men inte i exakt samma koncept.

Hos Forshagahälsan erbjuder bland annat företagshälsovård. Här finns även ett gym. Hos Träningsverkstan finns gruppträning och där kan den som vill få en så kallad PT, personlig tränare. Träningsverkstan håller till i markplan rakt under Forshagahälsan och de båda samverkar. Den som känner för det kan köpa ett kombikort som gäller hos båda. Hälsohuset har gym och där finns även gruppträning i flera olika variationer. Behöver du fotinlägg så finns även detta att få hos Hälsohuset. En grupp som tränar så kallad “Jumping” har visat upp sig på olika håll i kommunen, bland annat på Festliga Forshaga.
(Klicka på de fetstilta och kursiverade orden för att se och läsa mer.)

Kommunledningen gjorde ett företagsbesök hos Hälsohuset och det finns en artikel om det här på ForshagaDejeNytt, som du hittar här >> 


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.